WWW.INBRAAKBEVEILIGING.TOPLINK.BE
Home > Belastingvermindering inbraakbeveiliging

 Inbraakbeveiliging en diefstalpreventie

Belastingvermindering

Beveilig uw woning tegen inbraak en krijg een belastingvermindering. Lees de volledige info over belastingvermindering en inbraakbeveiliging.

Zowel als huurder van een woning of als eigenaar van een huis kan u in aanmerking komen voor belastingvermindering inbraakbeveiliging. Voor het aangiftejaar 2012 (inkomstenjaar 2011) bedraagt de belastingvermindering maximum 710 euro per woning. Indien de werken beantwoorden aan alle voorwaarden om de belastingvermindering te krijgen, kan u als eigenaar van meerdere woning per huis aanspraak maken op belastingvermindering inbraakbeveiliging.

Als huurder kunt u de belastingvermindering slechts krijgen indien de factuur op uw naam staat en u ook werkelijk de uitgaven heeft gedaan.

Om aanspraak te maken op een belastingvermindering inbraakbeveiliging dient u volle eigenaar, naakte eigenaar, bezitter, erfpachter, opstalhouder, vruchtgebruiker of huurder van de woning te zijn.

Bij belastingvermindering inbraakbeveiliging dient het om een woning te gaan dat normaal bestemd is om te worden bewoond door één of meerdere personen.

Welke uitgaven voor inbraakbeveiliging geven recht op een belastingvermindering?

Dat u reeds een premie inbraakbeveiliging van de gemeente hebt gekregen, heeft geen invloed op de toepassing van de belastingvermindering inbraakbeveiliging op federaal niveau.

tweedehands laptop - elektrische fiets - hoofdrekenen - trampoline test - vouwfiets kopen - motorhome kopen - dakkoffer kopen
 webdesign